В социалната мрежа се появиха снимки на 22-годишния Кристиан Николов, направени минути след фаталната катастрофа, при която почина журналистът Милен Цветков.

БЛИЦ припомня, че младежът е шофирал мощен джип Ауди Q7 след употребата на 4 различнивида наркотици, а с него е имал двама спътници – синът на депутата Лъчезар Иванов и приятелката му Симона Цветкова.

Според експерти момчето се е движело с около 140 км./ч и дори не се е опитало да спре, въпреки че пред него се е намирал автомобилът на тв водещия, спрял да изчака червения светофар.

Прокрадва се и версията, че Николов е шофирал със затворени очи именно защото не е имало никакъв спирачен път.

От кадрите, плъзнали в социалната мрежа, се вижда, че Николов се суети около автомобила си напълно невредим минути след фаталното меле.
 

Гневни потребители в мрежата отбелязват, че извършителят по никакъв начин не се е поинтересувал от състоянието на журналиста, а е ровил из колата си.
 

Други потребители пък констатират, че Николов е извършил и още едно нарушение – стои навън без маска, въпреки че всички граждани са задължени да слагат заради заразата от коронавирус.
 

Към момента Николов се намира в ареста. Адвокатът му шокира по време на гледането на мярката му, излизайки с довод, че клиентът му не трябва да бъде задържан, защото не било сигурно, че именно той е карал колата по време на фаталния инцидент:

"Само един очевидец го е разпознал. На даденото описание от останалите отговарят момчетата в половин България", бяха заявили от защитата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!