Появиха се още зловещи подробности около бруталното убийство, което стана вчера в Костенец. Разбра се, че жертвата Милена Шишкова и екзекуторът й Стоян Зайков живеели на семейни начела дълги години, преди около две години обаче се разделили. Според близки на семейството Зайков много я ревнувал и буквално обезумял, когато тя си намерила нов приятел, пише в. Телеграф.

Почти през вечер мъжът ходел в дома на вече бившата си жена и се карали жестоко. Според хора от Костенец двамата работели в една и съща траурна агенция в града, а Милена започнала и втора работа – във фризьорски салон, за да има пари да гледа детето си. 

Прави впечатление, че във фейсбук на малкия Стивън няма нито една снимка на баща му. Момчето е фен на моторите, качва редовно леля си, баба си и майка си, както и фотоси от различни пътувания.

В профила си Шишкова е качвала предимно прически, които е правила на клиентите. Последната й е от пътуване във влак. Една от сестрите на Милена – Славяна, вчера беше публикувала на страницата й послание: „Скъпа сестричке, лек път, миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Миленче, много ни боли, миличка, не мога да повярвам, че вече те няма“.

Незабавно след убийството в Костенец пристигнали и барети, тъй като информацията е, че Стоян е въоръжен. Не се знае и психичното му състояние. Официално той няма оръжие, така че е убил любимата си с незаконен пистолет, коментираха ченгета. Той е с кримидосие, в което е вписал и няколко присъди за кражба. Не е лежал в затвора, тъй като са били условни и пробация, показва справка в масива на съда. 

43-годишният Стоян Зайков  все още не е заловен. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!