Сестрата на убитата Милена написа трогателно послание до нея на страницата й във Фейсбук. Тя не може да повярва на това, което се е случило.

"Скъпа сестричке, лек път миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Миленче, много ни боли миличка, не мога да повярвам, че вече те няма", пише Славяна Шишкова. 

Извънредно в БЛИЦ! Брутално убийство на млада жена в Костенец! 

Часове след жестокото убийство десетки приятели вече отправят своите послания до Милена Шишкова. Всички признават, че мисълта за ненавременната й смърт им е дошла абсолютно ненадейно и шокиращо. По нелепа ирония последната снимка, която Милена публикува във Фейсбук, е от влак, докато пътува. Направена е на 8 май. А отдолу днес сестрата на Милена коментира с болка: "На дълъг път тръгна..."

Ето го Стоян от Костенец, издирван за бруталното убийство на жена си (СНИМКА) 

Както БЛИЦ писа, полицията издирва мъжа, с когото Милена е живеела на семейни начала - 43-годишния Стоян Георгиев Зайков от Костенец. Двамата са имали син на 14 години. Именно детето е извикало полиция и Спешна помощ, след като открива майка си цялата в кръв пред дома им. 

Детето е разказало как вечерта чуло скандал между майка си и баща си. Когато отишло да ги потърси, не открило нито единия, нито другия. 

Милена е държала едновременно погребална агенция и фризьорски салон. 

Ексклузивно! Милена от Костенец е била заклана! БЛИЦ откри сочения за неин любовник! 

Според нейни колеги една от причините за убийството може да е ревност. Те твърдят, че през последните месеци Милена поддържала връзка с мъж с прякор Распутин, който се занимавал с внос на техника - втора употреба. БЛИЦ успя да открие въпросния мъж, но пред медията ни той отрече да е имал нещо общо с убитата зверски жена. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ