Собственикът на магазина, в който е извършена кражба от участник в предаването "Игри на волята", разкри подробности за обира. Оказва се, че Николай от втория сезон култовото риалити няколко пъти си "пазарувал" в гащите от веригата за хранителни стоки. 

Локацията на обекта е в София.

Както БЛИЦ вече съобщи, от кадрите се вижда, че Николай слага хранителни продукти в панталоните си, след което не ги плаща.

„Кражбата стана в рамките на един час. Липсва кашкавал, два пакета сирене, руска салата, спагети. Мъжът идва няколко пъти. Дойде, взе си бира, която плати, и открадна спагети. След това дойде отново. Плати бира и взе другите продукти”. Това разказа в ефира на Нова тв собственикът на магазина Валентина Филипова.

„Установихме, че ни липсват продукти, които не сме продали. След като разпитах служителите си – установихме, че нито един от тях не е продал тази стока. Тогава прегледахме записите от камерите и установихме кражбата”, допълни тя.

По думите ѝ мъжът е участник във втори сезон на „Игри на волята”. „Фенове сме на шоуто. Мъжът стана известен там с 35-те филийки майонеза, които изяде. Разпознахме го. Той дори се представил на дъщеря ми и я помолил да му зареди телефона”, подчерта тя.

Филипова посочи, че мъжът не е дошъл втори път. „Опитах да се свържа с него, но безуспешно. Не съм се обаждала в полицията”, заяви тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!