Бруталното престъпление в струмянското село Палат, при което 27-годишния Асен Белемезов, преби, изнасили и се гаври с часове с 86-годишна жена в дома й, потресе жителите на региона, пише struma.com.

След спешни действия във връзка с издирването му, той беше заловен за броени часове от органите на реда. Вчера Районен съд- Сандански му наложи най- тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража".Жители на селото и района непрестанно изразяват мнение в социалните мрежи, че изверга Асен трябва да получи възможно най- тежкото наказание.

Асен и брат му са били заподозрени не веднъж в различни престъпления. На профила му във "Фейсбук" той е споделял възмущението си от "болни хора", които правят фалшиви профили в социалната мрежа.

Точните му думи са: "Много фейкове ейй... болни сте бе хора, имате психични отклонения и безобразни ВЪЛНЕНИЯ".

Изкривеното съзнание на един психопат и изнасилвач в повечето случаи си личи отдалеч. Какво можем да коментираме за неговото "психично състояние" и "безобразни вълнения"?.За да извършиш подобно престъпление с такава жестокост се изисква наистина да бъдеш болен, а в същото време, най- голямото ти възмущение да бъде фалшив профил в социалните мрежи, определено показва опасно изкривяване на личността.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ