Рецидивистът Красимир Каранлиев с нова изцепка, която този път вдигна на балон хората на пазара в Каблешково, пише "Флагман". 

Полицаи от Поморие задържали криминално проявения бургазлия, водещ скитнически начин на живот за това, че около 10.25 ч. на 21 септември позвънил за поставено взривно устройство на територията на Общинския пазар в Каблешково. При предприетите незабавни мерки за проверка и обезопасяване на пазара, съмнителни вещи или предмети не са открити.

Припомняме, че на 7 септември около 22.51 ч. 47-годишният бургазлия се обади на тел. 112, за да съобщи за съмнителна жена, намираща се на бургаското летище, от раницата на която се чувало тиктакане.

Със сигнала са ангажирани служителите от Граничен полицейски участък “Летище – Бургас”, които не установили жена с подобно описание. Опитите за връзка с подалия сигнала били неуспешни, тъй като телефонът след обаждането бил изключен. Въпреки това 47-годишният бургазлия е бил установен и задържан за срок до 24 часа от служители на Пето Районно управление - Бургас.

С прокурорско постановление от 21 септември Красимир Каранлиев е настанен за принудително лечение в ЦПЗ “Проф. Иван Темков” - Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Поморие.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук