11-годишна бургазлийка бе намерена жестоко убита в асансьор в блок .№108 в бургаския квартал "Меден рудник" вчера около 18:00 часа. Тя се запознала с нападателя си в интернет, пише Флагман бг.
 Бургаската полиция е действала светкавично и вече има задържан за жестокото убийство в жк „Меден рудник”. След проведено разследване само за броени часове е издирен и закопчан млад бургазлия, който е заподозрян за тежкото престъпление.

Според нашите източници жертвата е непълнолетна девойка. Тя се запознала с нападателя си в интернет. Убитата е 11-годишна бургазлийка, съобщиха преди минути от пресцентъра на прокуратурата.

Момичето е умъртвено по изключително жесток начин. Главата му буквално е размазана от удари с тъп предмет, като дори е наръгана във врата. Тя е била издебната в асансьора, викала е за помощ, но никой не е откликнал на воплите й. Открита е малко по-късно от съседи в локва кръв.  

Втори вход в бл. 108 в най-големия бургаски комплекс, където вчера около 17:30 ч. беше извършено зловещото престъпление, все още е отцепен от полиция. Криминалисти не пускат и пиле да прехвръкне до мястото, а живущите в блока са допускани до апартаментите си само след проверка на документи за самоличност.

Към момента се проверяват всички възможни версии за кървавото убийство – от любовна драма до грабеж.

Повече подробности ще бъдат оповестени на пресконференция от 13:00 ч. днес в сградата на Апелативна прокуратура – Бургас.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ