В Нова Зеландия учител е обвинен в сексуален тормоз над ученици и негови колеги, съобщава New Zealand Herald. Мъжът е тормозил гимназистки и своя колежка учителка между 2020 и 2022 г.

Първо той започнал да си пише с една от ученичките чрез месинджър. Учителят й направил комплименти за външния вид и заявил, че я обича. Той също така помолил момичето да запази комуникацията им в тайна.

По-късно учителят премина към по-откровени теми. Той й подарил секс играчка, изпрати й свои сексуални снимки и я помолил да направи същото. По-късно мъжът докоснал ученичката по неподобаващ начин, докато общувал с нея.

Учителят направи същото и с друго момиче. Един ден той я освободил от един от уроците и я довел в кабинета си, където й разказва за отношенията си с бивши ученички от училището. Освен това той говорил с момичето за мастурбация и я поканил да използва секс играчка, която донесъл в училище.

По-късно мъжът е привлечен от друга ученичка. Подобно на други ученички, той й изпратил голи снимки. Освен това учителят заявил на момичето, че може да я научи да мастурбира.

Жертвите на мъжа не са само ученички. Той е тормозил и своя колежка. Учителят казал на жената, че иска има интимни отношения с нея, направил й комплимент и говорил за сексуалните си желания. Той изпрати на колежката си снимки на пениса си и видеоклипове, на които мастурбира, а също така я помолил да му изпрати откровени свои снимки.

След като властите разбрали за престъпленията на мъжа, той признал вината си. В момента новозеландецът чака присъдата си.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук