Пловдивските полицаи разбиха нови два бардака. В ареста са седем души-четирима мъже криминално проявени и три проститутки. Всички те бяха задържани в четвъртък през нощта от служителите на отдел „Криминална полиция“ към ОД МВР-Пловдив, съобщава GlasNews.bg.


 
Първоначално бяха задържани две жени-една от които с малко дете, сводник и таксиметров шофьор.

В последствие една от жените бе освободена заедно с таксиметровия шофьор.

Всички те обитаваха бардак на улица „Марица“.

Арестувани бяха след светкавична реакция на криминалистите от Пловдив, точно когато напускаха мястото, в което преди това предлагаха сексуални услуги. От GlasNews.bg публикуваха записи как точно работят те на този и на други адреси. Една от жените -32-годишната Тодорина Василева, която работила преди това в бардак, намиращ се на улица „Драган Цанков“.Сега Тодорина е на улица „Марица“. Тя е от ботевградското село Врачеш. Омъжена е за сводника си и работи от години като проститутка.

Освен на собствен терен преди пандемията, жената е работила по стриптийз барове в няколко курортни градове. Сводникът й не бе задържан, но в ареста е друг сводник от същия бардак –Марин Иванов на 40 години, също от село Врачеш.

В четвъртък вечерта пловдивските криминалисти разбиха още един бардак на улица „Райна Княгиня“. Там бяха задържани две жени- 31-годишната Фиданка Алексова и Нина Скерлетова на 45 години. Има записи и с тях, които доказват, че извършват незаконни сексуални услуги.

В ареста са и техните сводници, както и шофьор който работи с тях. Това са Георги Найденов на 34 години от София, Николай Димитров -54 годишен също от София и Ивайло Михайлов на 42 години от град Долни Дъбник.

След претърсване бяха иззети множество мобилни телефони. Открити бяха и наркотици. Образувани са две досъдебни производства. По-късно днес се очаква Районна прокуратура –Пловдив да даде брифинг с подробности за това дали ще бъдат повдигнати обвинения на задържаните.

Само преди няколко дни отдел „Криминална полиция“ към ОД МВР-Пловдив разбиха още един бардак. Задържани бяха две проститутки, сводник и шофьор. Съдът ги остави в ареста за постоянно.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!