Перверзник плаши момичета, показвайки члена си, в района на Американските общежития, пред правния факултет на ЮЗУ "Н. Рилски", професионалната гимназия, алеята към Бачиново в Благоевград. 

Ексхибиционистът събува панталоните си и размахва атрибута си, мастурбирайки пред момичетата, които минават покрай него, пише struma.com.

Страшното е, че мръсникът се появява в тъмното, а не се свени да го прави и посред бял ден, гарнирайки перверзния си акт с цинизми, подвиквания и заплахи. Актовете си, мъжът снима сам и ги качва в специален собствен канал, разказват запознати.

Очи в очи с ексхибициониста се изправила студентката в специалност "Публична администрация" в Благоевград Калина С.

"Беше 19.30 часа, минавах покрай Професионалната гимназия, за да се прибера в квартирата си.

Изведнъж от тъмното зад оградата на училището чух подвиквания: "Красавице, пипни ме", обърнах се и го видях, мъж на средна възраст с тъмно яке, извадил половия си член и го напъхал навън през дупките на оградата, изпаднах в паника, беше на няколко сантиметра от мен, хукнах да бягам, прибрах се със сърцебиене.

Този човек, може буквално да ти изкара акъла, от там минават и малки момиченца, който дори не биха могли да се съпротивляват, ако този ги хване. Преживях истински ужас", разказва Калина. 

Само преди дни жена се оплака в редакцията ни, че мъж с червено яке, се блъска в преминаващи момичета и млади жени и прави опит да ги заговаря, говорейки цинизми.  Тя твърди, че мъжът я срещнал в градинката при хотел "Ален мак", друга пък казва, че е виждала същия този мъж на спирката при аптека "Санита", късно вечерта, отново да размахва члена си.

Засичан е и в района на Трето основно училище в Благоевград.