Скандално видео, на което се вижда как циганин мастурбира в един от автобусите на софийския градски транспорт взриви мрежата. Кадрите бяха разпространени от столичния общински съветник от ВМРО Карлос Контрера.

От видеото, което е заснето от камерите на автобус номер 119, се вижда как мургавият гамен се самозадоволява необезпокоявано на една от седалките.

Малко по-късно сменя мястото си, а щом на вратата на автобуса застава жена, той притиска гениталиите си съм задните части на пътничката.

„Споделям клипа, защото той е показателен за няколко неща“, написа Контрера. 

„Първо - от видеоконтрола в общественият транспорт има смисъл. 

Второ - имаме сериозен проблем с реда в градския транспорт. 

Трето - трябва да се научим да не подминаваме подобни постъпки, защото накрая се превръщат в ежедневие“, сподели Контрера.

„Затова, когато прочетох жалбата възложих на ЦГМ проверка и резултатът е налице. Днес материалите са внесени в 5то РУ за вземане на отношение. Според мен, особено в крайградските линии, имаме нужда от засилване на контрола, а в някои имаме нужда и от периоди с постоянен контрол. И тук не говоря само за автобусния транспорт. 

Мисля си също, понеже сега е модерно да се говори по темата насилие над жени и сексуални престъпления, че ние като граждани не можем да оставаме бездушни към подобни гледки“, допълни общинския съветник.

Скандалната сцена, която се е разиграла на 11 септември тази година, може да видите във видеото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!