Разследващата полицайка Люба Алексова е в основата на кървавата драма, която се разигра снощи в Кючук Париж и завърши със смъртта на 45-годишен полицай. 32-годишната дама започнала работа като дознател преди година и половина в районното управление в Карлово. Според нейни колеги малко след това се сближила с Добромир Лазаров. Младата дама обаче живеела с военнослужещия Ангел Дребчев, пише "Трафикнюз".

Ексклузивно в БЛИЦ! Любовна драма зад кървавата трагедия с убит полицай в Пловдив


Мъжът е бивш служител на 68-ма бригада, но след това е напуснал и започнал работа като контрактор. Пътувал по мисии в точки, където има военни конфликти. Очевидно нямал представа за случващото се и бил шокиран, когато миналата вечер Лазаров се появил в жилището му на ул. "Волгоград". 

Избухнал скандал, който прерастнал във физическа саморазправа. На този етап все още не ясно дали Лазаров е разполагал с оръжие. Дребчев е използвал нож и го е намушнал на няколко места. 

Първо в БЛИЦ! Военен командос замесен в касапницата в Пловдив, наръгал е мъж след скандал (СНИМКА)

На място е пристигнала линейка, която откарала Лазаров в УМБ.

АЛ "Свети Георги". Раните обаче били много тежки и той издъхнал в шокова зала. 

Случаят е поет  от Военна полиция, има образувано досъдебно производство, съобщиха от Окръжната военна прокуратура в Пловдив.

Ножът, с който е извършено убийството, е намерен на метри от местопроизшествието в кошче за боклук. 

По непотвърдена информация в ареста за Ангел и жена му. Очаква се от военната прокуратура да дадат повече информация за инцидента. 

В момента военна полиция прави оглед на беемвето на Дребчев. 

Очаква се органите на реда в Пловдив да излязат с официално съобщение по случая. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!