Казанлъчани запечатаха на видео момента, в който полиция произвежда канонада от изстрели по 25-годишния шофьор, който е карал в насрещното в града. Както БЛИЦ съобщи, екшънът се разигра тази сутрин в центъра на града.

Служителите на реда опитали да спрат за проверка лек автомобил „Опел Тигра”, но водачът не се съобразява с подадения сигнал. Започва рисково каране, излиза от града и на околовръстното кара в насрещното движение.

Накрая е спрян на един от централните градски булеварди, излиза от колата и продължава да бяга, но след 200 метра е задържан. Оказва се 25-годишен мъж, криминално проявен, който никога не е притежавал шофьорска книжка.

"Проверката установила, че водачът е криминално проявен и вече осъждан за кражби и наркотици П.И.Д. След полеви тест се оказало, че е бил сериозно надрусан с амфетамини и напушен с канабис.

Скандални подробности за гонката с 3 патрулки и последвала стрелба в Казанлък СНИМКИ

Младият мъж е бил закопчан зрелищно с белезници и отведен в казанлъшкото РУ "Полиция", където е образувано бързо досъдебно производство", коментира началникът Христо Петров.

Автомобилът се води на друго лице, водачът е нямал свидетелство за правоуправление.
 


Видео: press.tv

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ