Рускиня, която почива в Турция по време на пандемията, посочи плюсовете и минусите на хранителната система "шведска маса" в условия на ограничения. Тя сподели впечатленията си в блога си.

Както отбеляза туристката, тази година тя отседнала в петзвезден хотел в Сиде.

Отивайки до ресторанта, момичето веднага забелязало как се е променила организацията на кетъринга: на входа на всички били дадени маски, без които на гостите било отказано обслужване, масите били на разстояние един и половина метра, а сервитьори сервирали храна.

В същото време, според туристката, не е имало ограничения: „можете да поръчате поне десет пъти подред“.

„Порциите се регулират лесно: с думи или жестове. Персоналът вече е свикнал и разбира отлично туристите от всякаква националност. 

И не вярвайте на слуховете - асортиментът не беше съкратен и порциите не бяха намалени. Хотелите останаха верни на себе си: тези, които хранят добре, продължават да го правят и сега. И ако искате пет котлета и 10 вида торти, никой няма да ви каже и дума, просто трябва да помолите готвача да добави още “, пише рускинята.

Какво още разказва тя, четете на pochivka.blitz.bg.