Турски хотелиер разказа как слагат повторно продукти на шведската маса
Има желязно правило - от използваната чиния на госта не може да се взима абсолютно нищо, всички остатъци от храната се изхвърлят
Турски хотелиер разкри какви точно продукти се слагат на шведската маса. По думите му е строго забранено повторното използване на бързо развалящи се продукти.
Правилото е, че могат да се слагат на шведската маса отново само такива храни, които имат по-дълъг срок на годност, твърди шефът на Федерацията на турските хотелиери Осман Айък.
Какво се случва с храната, която остане от шведската маса?
"В системата "ал инклузив" има определени продукти, които могат да се използват повторно. Така се формира и асортиментът на шведската маса", твърди Айък.
Какво още разкрива хотелиерът, четете на pochivka.blitz.bg.
Последвайте ни
34 Коментара: