В края на тази седмица ни предстои поредният дълъг уикенд за годината. Това ще бъде и една от последните възможности за сбогуване с лятото.

Часове преди да настъпят официално празничните почивни дни, наши читатели споделиха, че в районите на тото пунктовете в по-големите градове не могат да се намерят паркоместа.

БЛИЦ провери каква е причината за суматохата.

Столичанка, която работи в тото пункт в центъра на София сподели, че в момента наистина отчита сериозна активност от страна на участниците. Тя разказа, че според нея това се дължи на факта, че в последните седмици няколко поредни джакпота на тотото бяха спечелени.

Така се породила и мълвата, че септември е месецът на късмета. Справка на www.toto.bg показва, че от 01.09.2019 г. късметлиите в игрите са спечелили почти 10 милиона лева. Двама от последните печеливши са столичини, като единият е пуснал печелившия фиш именно във въпросния централен тото пункт.

Подобно стълпотворение се наблюдава и в други големи градове. Заралии също предпочитат тото пункта в близост до бившия Студентски дом. Точно там само преди дни падна джакпотът в играта  “Тото 2 - 6 от 42”. Късметлията от града на липите стана по-богат с 676 386 лева.

Оказа се, че жителите на по-големите градове използват случая да пуснат фишовете си точнo преди да излязат в поредните 3 почивни септемврийски дни. А и джакпотите в тото игрите са на обща стойност .... лв.

Запален тото фен от Пловдив пък разказа, че освен от джакпотите, той се блазни и от двете нови кампании за лоялните участници. Те дават възможности да се спечелят един автомобил, 24 печалби по 500 лева, ЛЕД телевизори, смартфони и куп други предметни печалби.