Големият концерт на гръцката звезда Васили Карас на 8 май в София - наближава. Нетърпението и интересът към топ събитието са огромни, а зала “Арена Армеец” ще се изпълни с хиляди от най-запалените фенове на звездата у нас. Сред всички тях на концерта ще бъдат и двама младежи, които имат идеята да направят празникът за половинките си още по-голям. В разгара на събитието, сред огромни количества карамфили, прекрасни емоции и настроение на сцената ще се качат двете мъжки половинки на две бъдещи семейства, за да поиска всеки от тях ръката на своята любима. Пред многохилядната публика Василис Карас ще се превърне в орисник на две нови български семейства.
 


На 8 май 2019 г. в зала “Арена Армеец” Василис Карас ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки парти. Той ще пристигне от Гърция заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър от 24 души, а шоуто му ще бъде от най-висока класа!   

Цял ТИР с карамфили, специално поръчани за мащабното събитие, ще бъдат доставени в залaта няколко часа преди началото на дългоочакваното шоу. В разгара на вечерта сцената ще се покрие с кадифен килим от цветя, като в гръцките бузуки вечери.
 
Билетите за “Василис Карас - 40 години на сцена” се продават в системата на Ticketportal.bg, а голяма част от местата в залата вече са разпродадени! Цената на билетите за седящи места е от 30 до 50 лв. (според мястото в залата). ВИП масите разположени на терена са напълно изчерпани.


Билети можете да закупите още от: Билетен център в НДК, Билетната каса на зала “Арена Армеец”, верига книжарници Booktrading, Office1superstore, бензиностанции ОМВ. 
 
Билети можете да намерите ТУК.
Присъединете се към събитието във fаcebook ТУК.