Бургазлийката Станислава Андреева е българката, която ще представи страната ни на международния конкурс Mrs. Planet 2017. Това съобщава Ваня Кирова, представяща се за Ивент мениджър и организаторка на конкурси за красота на територията на Бургас.


                                   Станислава Андреева


Красавицата с напомпани знойни устни и главозамайващи балкони и задни части е била избрана за фаворитка в началото на тази година като  "лице на публиката" в конкурса "Мисис Бургас".  25-годишната дългокоса перла е единствената българка в конкурса за омъжени дами, подчертава Кирова в прессъобщение до медиите.

Осмото издание на надпреварата за красота събира в София дами от над  десет държави - Филипини, Монголия, Индия, Украйна, Испания, Армения, Русия, България, Виетнам, Грузия, Гърция и други под екологичната кауза „Green planet“- да запазим планетата чиста за нашите деца! 

Финалът на конкурса е на 24-ти ноември в София.

Той ще премине в няколко тура: Атрактивно откриване в Еко-костюми, представяне в национални носии, тур на талантите, тур в бални рокли и награждаване.

Идеята на форумът е популяризирането на България като туристическа дестинация, на екологичните проблеми на планетата, приятелството между различните държави на основата на красотата и толерантността.Източник: Флагман.бг