Със силни сюжетни линии и впечатляващ каст стартира дългоочакваният български сериал „Ягодова луна“ тази вечер от 22:00ч. по NOVA. Още в първи епизод зрителите ще се запознаят с главните герои, тяхната история и предизвикателствата на пожарникарската професия.

Въздействащият сюжет ще представи някои от най-обичаните лица от българските кино и театрална сцена, сред които Асен Блатечки, Стефка Янорова, Деян Донков, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Александър Сано, Рая Пеева, Любомира Башева, Радина Боршош, както и актьорският дебют на бившия футболист Ваня Джаферович.

“Този път играя доброто момче – Георги, което се лута между личния живот и професионалната чест на пожарникаря. Той тепърва ще се сблъска с истории от миналото, които застигат него и семейството му в настоящето. Надявам се чрез този сериал да се обърне повече внимание на тази невероятна професия“, сподели Александър Сано в студиото на „На кафе“ тази сутрин.

Сано допълни, че по време на снимките истински пожарникари са били неотлъчно до актьорите, помагайки им в изграждането на автентични образи. „В „Ягодова луна“ освен екшънът съпровождащ пожарникарската професия, зрителите ще видят още преплетени житейски истории за чест, дълг, доблест, мъжество, достойнство и любов.

Сценарият е дело на утвърдения творчески тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, а режисьори на сериала са Зоран Петровски, Асен Блатечки и Димитър Гочев.

Какви изненади ще поднесат на зрителите пъстрите им образи? Ще успеят ли пожарникарите да спасят човешки живот още в първи епизод? Отговорите на тези въпроси ще разберете точно в 22.00 ч. по NOVA.

Всичко за сериала и неговите герои следете в сайта, както и във Facebook страницата на „Ягодова луна“.