Българинът може да се похвали с най-голям пенис в Източна Европа според данни на независимата организация World Population review, пише Телеграф.

В класацията за най-голям член нашенецът застава на челното 25-о място с цели 15,02 см от 100 държави по целия свят. За сравнение победителят в състезанието е Еквадор със среден размер на мъжкото достойнство 17,61 см.

Комшии

Най-напред от европейските държави се нарежда Холандия. Там мъжете могат да се похвалят с размер от 15,87 см. Следвани от французите на единадесета позиция с 15,74 см. Българският пенис е номер едно сред комшиите.

18+ проучване доказа: Има ли значение размерът

Пограничната ни Северна Македония е на 50-о място със семплите 13,98 см, а гърци и турци застават на 64 и 69 позиция съответно с 13,30 см и 12,99 см. Почти в края на класацията са румънците на 70-о място. И на Балканския полуостров никой не може да ни стигне.

Мини

С най-малко достойнство са камбоджанците. Средната дължина, измерена там, е 10,04. Предпоследните места се разделят от няколко азиатски държави - Шири Ланка, Филипините и Тайван. Според проучването средният размер на пениса в ерекцията по света е 14,10 см.

Важно е да се отбележи, че първоначалното проучване е направено на база самоотчетени данни, така че е напълно възможно много от респондентите да са били малко по-щедри с измерванията на своите членове.