Кандидат-съветничката от благоевградския квартал "Струмско" Никол Качева, която бе разобличена в измама с пари на наивни благоевградчани, от няколко дни се разхожда под палещите лъчи на слънцето в Обединените Арабски Емирства /ОАЕ/.

Фатална красавица: Благоевградската Ружа Игнатова прибрала стотици хиляди от жертвите си СНИМКА

Никол Качева по време на екзотичната й почивка

Благоевградчанката, за чийто "бизнес намерения" се разбра преди всички, е обект на разследване в Икономическа полиция, след като там бяха депозирани жалби от ужилени нейни съкварталци, от които тя вземала пари назаем с уверенията, че ще има много пари от стартирало бизнес начинание и ще погаси дълговете си.

Сред жертвите и беше 75-годишен мъж, който и дал в продължение на няколко месеца около 40 000 лева, които тя трябвало да погасява поетапно всеки месец, това не се случило и Качева дори спряла да му вдига телефона, уточнява Struma.com.

Ето я кандидатката за общински съветник в Благоевград, от която пропищяха хиляди местни

След жалбата на Никола последваха сигнали и от други измамени и общата дължима сума стигна около 400 000 лева. Скандалът гръмна по време на предизборната кампания за последните местни избори, открихме Качева е списъците като кандидат за съветник от политическа партия.

Ден, след като се разбра за случая, Качева бе заличена като кандидат- съветник и започна да търси начин да погасява дълговете си. Дни наред  звънеше на ужилените от нея да имат търпение и да не подават жалби.

В момента Икономическа полиция извършва проверка по депозираните сигнали и търси Качева за разпит, но ще трябва да почакат малко докато свърши екзотичната й почивка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук