Издирват 25-годишния Емил Боев в Перник. Той е видян за последно в петък срещу събота в 3 часа сутринта. Той е бил на фестивала “Сурва” заедно с приятели. Негов приятел казва, че Емил е тръгнал нанякъде, разказва пред bTV братът на Емил - Мартин Боев.

Мъж изчезна мистериозно по време на "Сурва" в Перник СНИМКИ

Боев добави, че на следващия ден приятел на Мартин го е чакал, но след като не се е появил, е съобщил, че е изчезнал.

"Телефонът му е останал в колата. В него има документи и пари, доколкото знам. Колата е оставена отключена. Вече трети ден няма никакъв контакт с него. Никой не го е чувал. Доколкото знам, не е имало спречкване между приятелите, но по някое време играта е загрубяла. Нещо много сериозно е разстроило Емил и не е бил на себе си", каза Мартин Боев.

По думите му пред Нова телевизия, за Емил не било никак типично да остава без телефона си. "Бил е разстроен, ядосан и е тръгнал нанякъде просто да си прочисти главата", посочи той. "Самият телефон е в окаяно състояние, нещо може би му се е случило", допълни той. 

Разследващите са му обяснили, че в периметъра, където е намерена колата, няма видеокамери. "Няма нищо предизвестено в цялата работа. Той като натура е малко по-спонанен", заяви Мартин. Днес той ще продължи с издирването на брат си в гората заедно с полицията. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук