Змия с дължина поне два метра - добре охранена, бледожълтеникава се разхожда в неокосената тревна площ пред жилищния блок, известен като „Народен юмрук” в Бургас. За това сигнализира Емил Дръндаров, цитиран от Флагман.бг.

Огромното влечуго било забелязано от потресени шофьори на МПС да пресича булевард демокрация малко след светофара, с посока ЦГЧ – в близост до магазин „Йоги”.

„Не само аз, но и още двама колеги от други коли, видяха змията. Отвратителна гледка беше, успях да мина върху опашката й, откъснах не повече от десетина сантиметра от нея. Тя успя да избяга към градинката и сега се намира именно в тревната площ”, каза Емил Дръндаров.

Той все още се намира в района, готов е да съдейства на зоополицията, надява се компетентните органи да вземат отношение и да се включат в акцията по издирването на влечугото.

Според г-н Дръндаров не е отровна, била смок, но много добре охранен. Към момента, 15:05 часа той се намира именно в същата градинка и наблюдава да не се появят деца, за да не бъдат уплашени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!