Масов бой в бургаския квартал “Славейков“ по чудо се размина без жертви и показа най-нисшите животински инстинкти на част от участниците в него. Екшънът се разигра в 15:50 часа днес на тротоара между блок 89 и блок 22 в комплекса, уточнява Флагман.бг.

Това е мястото, където без да са обособени паркинг или улица за преминаване със съответните табели се спират автомобили. На никой непредубеден водач на МПС, спазващ пътните знаци, не би му минало през ума да пресече тротоара, за да паркира навътре или просто да си спре колата на това място.

Безбожна скъпотия: Паркингът на морето на цената на квартирата

Малко хора в този район обаче очевидно са наясно и в това е била грешката на две момичета, които са паркирали кола имено в празното място, което се вижда във видеото и снимката. Те са пребити грозно от двама мъже, голи до кръста.

Във видеозаписа от самия екшън се вижда, че на няколко пъти младите жени са удряни директно върху плочките на тротоара. Със сигурност имат сериозни наранявания, но заради повишения адреналин в боя не усещат болката.По непотвърдена информация единият от мъжете е собственик на хранителния магазин, намиращ се малко по-нагоре по улицата, а другият е негов служител.

Лакомия! Бакшиш за хубава маса и още врътки, с които ни скубят по морето това лято

Има и свидетел, който твърди, че жената с черната рокля от видеото, също включила се в боя, но и отнася няколко удара от момичетата, е съпруга на собственика на супермаркета.

Боят е брутален и в него влизат още един възрастен мъж и жена. В един момент не може да се определи кой срещу кого е, но най-жестоко е отношението към двете момичета.Очаквайте подробности за това кои са пострадалите, както и за техните биячи.

Всички са дали показания във Второ РУ Бургас и със сигурност тази серия от агресия няма да е последна в района.

Оказа се също така, че свидетелите от близката кинкалерия и павилиона за вестници и вода, заснети в самото видео, изведнъж са получили амнезия. Нищо не знаят и нищо не са чули.

В магазина пък бяха само две магазинерки, които заявиха, че ще извикат полиция, ако продължим да настояваме за среща с шефа им.


На това свободно място са паркирали колата си двете момичета. С тях сметките се разчистват, след като вече са я преместили. По непотвърдена информация земята зад магазина била собственост на търговеца от супермаркета


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!