Със солидна охрана и луксозен черен джип Мерцедес GL преди минути в Слънчев бряг се завърна страховитият бос Божидар Кузманов-Кравата. Той от 30-ина минути е в района на ресторант "4you", където преди година стана престрелката на бандата му с тази на Митьо Очите, твърди Флагман.бг.

Кузманов бе освободен в понеделник от Специализирания наказателен съд. Последните месеци той бе под домашен арест, и след като мярката му бе изменена в подписка се смяташе се, че веднага ще се върне в Слънчев бряг. Това обаче не се случи. По-всяка вероятност, за да се погрижи максимално за сигурността си.

Кравата е заменил стария си джип Порше Кайен с бронираният джип GL е най-висок клас, а за сигурността му се грижат трима гардове, които не са момчета събрани от фитнеса в Пазардик или Самоков, а абсолютни професионалисти.

„Ясно е, че хвърля ръкавицата на Митьо Очите. Да се появи толкова показно в курорта, е знаково и показва, че няма да отстъпи”, коментират хора от ъндърграунда.

Кузманов изглеждал много уверен и спокоен, казаха хора, които са го видели тази вечер в Слънчев бряг. От туристическия бизнес се надяват да не се стигне до нови изпълнение и това лято, защото това ще се отрази много лошо на имиджа на българския туризъм.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!