Смъртта ни отне безценната Дарина Тодорова. Загубата е голяма, когато от живота ни ни напуска не само изключителен професионалист, но и непрежалим приятел. Това написа кметът на Пловдив Здравко Димитров след трагичната вест за внезапната смърт на известната пловдивска адвокатка Дарина Тодорова.

"Дарина бе до мен десетилетия и споделяше моите идеи в работата. Но тя беше повече от това – ярка личност, твърд характер и притежател на качества, будещи възхищение в цялата юридическа гилдия и колегите й в администрацията", отбеляза Здравко Димитров в публикацията си във "Фейсбук".

"В ден като този, когато от този свят си отива някой, който целия си живот е отдал с работата си за благото на обществените дела, ние можем само да кажем - "Благодаря". Благодаря, че беше с нас, че имахме честта да те познаваме, че искреността и правдивостта ти винаги бяха твой верен спътник и единствен съдник.

Ти остави своя отпечатък върху всички ни. Твоите съвети ще ми припомнят винаги, че добрите хора макар и не винаги да живеят толкова, колкото ни се иска, оставят послания, които преживяват съвременниците си. 

Нека душата ти почива в мир.

Ще изпратим Дарина в последния й път на 17 януари от 11.00 часа в Траурен парк "Драганови гробища", добави кметът на Пловдив.

Агенция БЛИЦ изразява съболезнования на близките й!
 

Смъртта ни отне безценната Дарина Тодорова. Загубата е голяма, когато от живота ни ни напуска не само изключителен...

Публикувахте от Здравко Димитров - Зико в Неделя, 16 януари 2022 г.