Навръх Рождество Христово - 25 декември на централния площад в Павел баня всички коледарски колове в града изпълниха дългогодишната традиция и се събраха, за да изгонят злите сили. Те бяха лично посрещнати от екипа на Община Павел баня, начело с кмета Иса Бесоолу.

Предводителят на коледарите Николай Христов уважи домакина и двамата си честитиха празника.

По-късно от "Бригада ЕООД" заявиха, че отново са дарили своите събрани средства - над 700 лв., за църквата в града и 200 лв. за коледния базар.След като изпълниха репертоара си, коледарите направиха и страхотна изненада - със специални песни край коледната елха 20-годишният коледар Иван Курочкин от Павел баня предложи брак на своята приятелка Ивелина Николова от Казанлък. Тя каза заветното "да", а младата двойка бе шумно аплодирана и поздравена с викове "Горчиво!", пише Pavelbanya.eu.

Пълният площад с гости от близко и далеч успя да види и малкият герой на общината ни - 5-годишният Стаско, който след успешната си операция в Турция се завърна на родна земя и заедно с баща си също пееше коледни песни на сцената.Сред коледарите бяха и спортистът Георги Рабухчиев, както и актьорът Христо Пъдев.Снимки: Ивайло Илиев, Фейсбук