Световноизвестната изпълнителка Рита Ора показа кадри от клипа, който засне в България. На видеото, което разпространи в социалните мрежи, се виждат панелните блокове на пернишкия кв. "Тева".

На 14 декември миналата година кварталът бе блокиран от тежки камиони, коли и разпънати шатри, а по входовете на съседните блокове се разпространи съобщение, че ще се снима и тевенчани да не паркират колите си пред тях.

Бе обявено, че ще бъде заснета „филмова продукция“ и някои предположиха, че вероятно Тева ще стане част от кадрите на снимания наскоро в пернишко филм „Тексаско клане“.

Да, ама не!

Тогава тевенчани споделиха, че от мястото на снимачната зона се чува музика и имало певица с руси коси. „Минах покрай снимките и казаха че се снима музикален клип. През прозореца си виждам деца и една руса певица“, споделя Първан Първанов в групата на квартал "Тева".

На кадрите, заснети от прозорците на тевенчани се виждаше как група момчета ритат топка. На други снимки от кухнята на продукцията, заснети от жители на квартала се виждат група хора с народни носии, пише ZaPernik.com.Тогава запознати споделиха , че в кв. "Тева" се снима клип на известна чуждестранна тийн звезда, но повече информация се пази в тайна.Оказа се, че звездата, която е избрала квартал "Тева за своя проект е не коя да е, а самата Рита Ора. Британската певица от албански произход е едно от най-хитовите имена на световната музикална сцена в момента.

Вчера самата Рита Ора сподели на профилите си във Фейсбук, Инстаграм и Ю Туб кадри от музикалния си проект и обяви премиерното му стартиране за 12-ти февруари. 

На кадрите, заснети с дрон, се вижда автомобил с хора, а в далечината – панелните блокове на квартала. 

„Готови ли сте?! Нямам търпение всички да чуете и видите това!! Моят собствен мини-филм“, написа Рита Ора, като тагна в поста си музикантите Imanbek, David Guetta, Gunna и Khea.Освен Перник, заради снимките на новия си проект Ора посети и "чинията" на Бузлуджа. Екипът на изпълнителката е снимал около 2 часа, потвърди областният управител на Стара Загора Гергана Микова, която лично се е запознала с идеята и сценария на бъдещия клип.