На полицай му върви постоянно да намира чанти. Благодарствено писмо за действия на полицейски служител е получено в ОДМВР- Шумен. 

В него шуменецът Красимир Веселинов описва как изгубил чанта с лични документи, мобилен телефон, парична сума и ключове, и че чантата му е намерена и върната от полицай Митев, пише burgas24.bg.

Чантата от полицейският служител намерил малко след 9 часа в съботния ден. "Беше на пътното платно на ул. “Съединение“, малко преди пресечката с улица "Тетово“. Взех я, видях че има мобилен телефон, портфейл, лични и фирмени документи, дебитни карти и ключове.


Отидох веднага на адреса, за да я предам на собственика. Нямаше го, отвори ми жена. Направих справка чрез оперативния дежурен на полицията дали са в родствена връзка и едва тогава я предадох", обяснява полицай Митев.

Това е петата ми чанта, която намирам и връщам, а специално на това място- втора. Не смятам, че съм направил нещо изключително. Така, според мен, би постъпил всеки, допълва полицейският служител

"Действията му са израз на добрина и благородство, за което още веднъж благодаря на полицай Митев“- завършва писмото си Красимир Веселинов.