Изчезналият началник на КАТ в Казанлък Тодор Николов е бил обявен за издирване по сигнал на сестра му, подаден към 21 часа вчера, в сряда. Полицията издирва и личния му автомобил марка „Мерцедес“. 


Тодор Николов

Николов е на 44 години, разведен е и живеел със сестра си Мирослава в една къща в казанлъшкото село Бузовград.

Неизвестните с изчезналия шеф на казанлъшкото КАТ продължават 

Тя разговаряла с него за последно около 16 часа в сряда, но след като не се прибрал вечерта у дома си и не отговарял на мобилните си телефони, жената алармирала колегите му. Николов имал три мобилни телефона с различни номера, но и трите били изключени. Тази сутрин не се явил на работа.

Пак в сряда служители на Вътрешна сигурност на МВР са задържали служител от КАТ в Казанлък във връзка с работата му, но старши комисар Хаджиев бе категоричен е потвърдил пред централни медии, че не вижда връзка между задържането на полицая и изчезването на началника на КАТ в Казанлък.

Тодор Николов е постъпил на работа в системата на МВР като инспектор от КАТ през 2006 г., ръководи пътната полиция в Казанлък от края на ноември 2014г. Поне засега нямало информация за нещо нередно край него във връзка с работата му.

Според процедурата в подобни случаи, в първите 3 дни от издирването на изчезнали те се обявяват за местно издирване, след това то става национално. Николов бе обявен за общодържавно издирване 24 часа след изчезването му.

Междувременно целият личен състав на казанлъшкото полицейско управление е вдигнат по тревога за издирване на изчезналия вчера началник на КАТ Тодор Николов,. Това съобщи отлично информира източник от МВР.

За момента няма данни за престъпление, обясниха източници от МВР.

Малко след старта на общодържавното издирване сестрата на Николов и племенницата му излязоха във Фейсбук с молби за помощ той да бъде открит.

„Моля ви, ако знаете нещо, пишете ми“, с тъга написа сестра му във фейсбук.


Източник: presstv.bg

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!