След седмица "опиянение" и големи дози морфин, които е приела, докато се прибирала от гурбет в Лондон, проговори 28-годишната майка на три деца, изнасилвана в микробус, след като е била упоявана системно по време на пътуването. Заради срама от преживяното, тя иска да остане анонимна. 

Намираме я в дома и в ж. к "Ален мак". До нея е съпругът ѝ.

"Срам ме е да говоря за случилото се, преживях пълен ад, благодаря на мъжа ми, че ме подкрепя да се опълча срещу извергите, които ми причиниха това. През сълзи тя започва. Превозът го уреди приятел на съпруга ми, шофьорът не го познавам, знам, че се казва Николай. Микробусът ме взе от Бирмигам и понеже имаше пътници трябваше да минем през Германия. Свалихме едно семейство и взехме пътник, когото не познавам. В микробуса останахме аз шофьора и пътника. Возех отпред най-напред, после се изместих от зад. Имах бутилка вода с багажа си. Спряхме на бензиностанция по пътя, слязох да изпия едно кафе, а водата ми остана в буса. Качих се и пийнах от водата си, беше много топло. В един момент главата ми се замая, спря ми въздуха и помолих шофьора да спрем, но той каза да пия от водата си и ще ми мине. "Пий водичка, сега ще спрем, спокойно", каза той. И аз продължих да пия вода.

Зловеща мистерия с групово изнасилена млада майка на три деца разтърси Благоевград 

След минути се озовах на пода, между седалките, прилоша, усетих, как голям черен мъж е върху мен и ме тегли, съблича ме.. Опитах се да викам за помощ, но нямах сила да викна. Шофьорът се правеше, че не чува. И си караше през цялото време. Оттук нататък не помня нищо. Когато се свестих бях между седалките полугола. Дойде румънската митница, този големия ме облече, хвърляйки дрехите върху мен и ме предупреди, че ще слизаме да внимавам какво правя. Прекараха ме пеша през митницата, без да знам защо. Качихме се пак, после преди българската митница пак слязохме и пак пеша я прекосихме. В микробуса отново ме съблякоха и ме бутнаха между седалките. Вече имаше още един пътник в буса. Направих опит да се изправя, видях табела Белоградчик, но оня големия му удари по главата и пак паднах..", разказва жената. 

Случаят с групово изнасилената млада благоевградчанка се заплита, историята може да се окаже различна! 

По време на разговора телефонът на 28-годишната жена звъни. Отсреща е мъж от Германия, който започва да крещи и да я пита защо е пуснала жалба в полицията. Той отричаше направеното, но в един момент на неин въпрос защо лъже и защо говори така той заяви: "Много ясно, че ще говоря така".. 

"Почти през цялото пътуване в България не бях на себе си, нищо не си спомням. През това време съпругът ми е поддържал коренспонденция с шофьора", продължава жената. 

"Поддържах връзка с шофьора, за да чуя къде са. Разбрахме се да ги чакам на "Кончето" край Струмско, но те ме отминаха, звъннах на жена ми, телефонът и бе изключен. Исках да набера 112, но тя ми се обади, беше неадекватна и каза, че е на бензиностанция извън града срещу картинг пистата. Отидох да я взема. Тя беше неадекватна. Прибрахме се. Каза, че я боли главата и корема, влезе да се изкъпе и я видях цялата синя, по краката, по гърба, по ръцете, по шията. Тогава я попитах откъде са тия синки и на мен каза "Не знам". На другия ден започнахме да ходим по лекари, а тя се влошава. Сигурно от морфина, но ние откъде да знаем. Направихме тест, видя се, че има морфин.

В един момент тя започна да си възстановява спомените, каза ми, че са я били в микробуса и някои я изнасилил. Тогава се оплакахме в полицията. Подадохме жалба. Едва преди два дни жена ми започна да си спомня преживяното. Разпозна мъжете в микробуса и насилника, който я тормозил и дрогирал... Сега тя все още не е добре..

Надяваме се полицията да издири лицата, които посочихме. Надяваме се извергите да бъдат открити. Това може да се случи на всяка жена, която пътува с подобни микробуси. Не се знае дали жена ми е единствената им жертва. Вярваме в справедливостта, вярваме на полицията, дано ги открият, а шокът, който ние преживяхме не го пожелаваме на никого. Ужас, който няма да забравим", каза съпругът й.

А жертвата на това брутално престъпление плаче през цялото време, твърдейки, че се чувства "осакатена" за цял живот.

Полицията издирва разпознатите лица. По данни на struma.com, единият е от Разлог, а бруталният изнасилвач е от Сандански.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!