Необичайна "оферта" насред центъра на Свищов е получило младо момиче, пише glasnews.

Била й е предложена работа, с която ще можело да си изкарва "много пари за кратко време". Въпреки първоначалния интерес към думите на непознатата жена, тя отказала категорично. Оказало се, че става дума за най-древната професия.

"Снощи стоях на пейка в градинката на центъра и чаках моя приятел. До мен се приближи жена на около 25-30 години, която изглеждаше като мъж и ме заговори. Попита ме дали искам да изкарам много пари за кратко време.

Попитах за какво става дума. Тя ми каза че е отседнала в хотел Дунав и в момента чака своята жена, която в момента е с клиент и за вечер изкарва стотици левове. Предложи да ми стане сводница и започна да обяснява че тя се чувства мъж и иска да и стана жена и ще ми вземе стая с джакузи в хотела и колко много пари ще изкарвам.

Категорично отказах и тя започна да ме обижда и псува. Може би беше взела някакви наркотици, защото на моменти поведението и беше неадекватно. Видях че моят приятел идва и станах и тръгнах към него, но тя тръгна след мен и викаше. След като той каза че ще извика полиция тя си тръгна.

Добре е собственикът на хотел Дунав, както и собствениците на другите хотели в града да сложат камери и да има контрол какви хора се настаняват и при съмнително поведение да ги махат. За първи път ми се случва да видя толкова неадекватна и агресивна жена в Свищов.", предупреждава Диана Маринова.

Впоследствие тя добавя, че е била заплашена от същата жена в мрежата след разпространението на историята. За момента обаче сигнал до полицията не е подаден за нито едно от двете действия.

А потребители смятат, че не трябва да се да се действа така меко в подобни ситуации - задължително трябва да се информира полицията.

Други се надяват да се вземат бързи и адекватни мерки.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук