Вече 28 дни няма следа от Емил Боев, който изчезна по време на празник "Сурва" в Перник. Днес и утре се организира нов обход с надеждата той да бъде намерен.

Информация за събитието сподели във Фейсбук братът на Емил - Мартин Боев. Създадено е събитие "Обход за Емо Уикенд 25-26.02", в което всички желаещи могат да се включат. 

"Все още търсим Емо - тези събития ще се правят всеки уикенд докато не го намерим. Тук ще поставя цялата нужна информация така че да ги правим максимално ефективно, достъпно и безопасно за доброволците и хората в Перник.

Тъй като в момента имаме и няколко дистанционни точки в околностите на Перник, моля вижте в групата "Да намерим Емо" да имате транспорт с кола тъй като ни се налага с тях да пътуваме през деня за различни обходи", пише Мартин. 

Началната точка на обхода е немаркиран Паркинг на улица "Физкултурна", срещу историческия музей в Перник. 

Всички желаещи да се включат в търсенето трябва да са екипирани с много топли дрехи, да си носят храна и вода, добре зареден телефон, фенер. Препоръчително е да имат собствен транспорт.

Създадена е организация с координатори, които да съобщават информацията и да следят някой от доброволците да не се изгуби. 

Както БЛИЦ съобщи, в началото на месеца семейството на изчезналия Емил обяви, че дава 100 000 лева за откриването му. Въпреки това до момента няма никакви следи, които да насочат издирващите в някаква посока. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук