След доста търсене, което направихме след всички репортажи, все още нямаме никаква следа. През седмицата работим с полицията, а през уикенда правим доброволчески отряди. Това заяви братът на изчезналия Емил Боев – Мартин в ефира на Нова Телевизия.

След толкова дни щом няма никаква следа, значи не е направено всичко“, смята той.

По думите му от полицията работят по криминалната версия, че на Емил по някакъв начин му е направено нещо. Нямаме нещо по-специално“, каза още Мартин.

„Това, което могат да ни дадат хората, с които е бил онази вечер е, че могат да дадат повече информация за случките преди това. Нито аз, нито полицията вярва, че те имат нещо общо“, коментира тази версия братът.

„Полицията все още гледа записи, все още нямам данни, че са изгледани всички, така че чакам“, призна той.

Мартин още веднъж описа последните събития от фаталния ден, когато изчезва Емил: „Брат ми праща смс на неговия приятел и след това тръгва да го търси. Не става ясно как, но телефонът на брат ми остава в колата. Малко се размиват нещата, защото и двамата са били подпийнали.

Моята версия на базата на 0 информация е, че е свършило забавлението, започнал е да осъзнава, че се намира в чужд град, сам в 4 часа сутринта“, каза братът на Емил.

Той коментира и обявената парична награда:

„Обаждаха се хора, но нищо дефинитивно, нищо, което да ни навежда на мисълта, че това, за което звънят, има смисъл“, каза той.

Той отново посочи, че уикендите се правят доброволчески отряди и има и фейсбук събитие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук