Ремонт на водопровода тече в бобовдолското Големо село. Кметът Васил Василев съобщава сайтът „4Власт“, че обновяването се случва благодарение на директора на ТЕЦ „Бобов дол” инж. Любомир Спасов и на „Кюстендилска вода” инж. Иво Иванов.

„От ТЕЦ „Бобов дол” осигуриха всички нужни материали за подмяната на тръбите, директорът на „Кюстендилска вода” Иво Иванов прати екип, който се зае с работата. Подменят се около 500 м тръби, работи се по най- невралгичните места.

Тотално се подменя водопроводът на улицата до гарата и на тази до училището. За мен това е цяло чудо, което дължа изцяло на шефа на ТЕЦ „Бобов дол” Любомир Спасов и Иво Иванов от „Кюстендилска вода”.

От 2011 г. съм кмет и съм щастлив, че най- после се осъществява ремонтът.”, сподели Васев и добави: „Наскоро бях в Радомир, там по селата Кондофрей, Гълъбник и Жедна водопроводът е изцяло подменен, всичко свети.“ Стана ясно, че работата по водопровода е вече в напреднала фаза. Най- вероятно всичко ще бъде готово до края на седмицата.

Ремонт тече и в църквата в селото. „Любомир Спасов изпрати строителна бригада, която укрепва тавана и прави нова мазилка в църквата. Покрили сме стенописите. Имам уверението, че след вътрешните ремонти ще се обнови и дворът. Ще има нова чешма, осветление и други неща. Всеки ден бригадите работят. Хубавото е, че и времето е с нас.“