Откакто на 8 март празнувах с близки в елитен пловдивски италиански ресторант, един въпрос не ми дава мира: Възможно ли е в известния десерт тирамису да няма бишкоти, маскарпоне и кафе?

Това пише потърпевшата, останала шокирана от обслужването в заведение в центъра на Пловдив, предава marica.bg.

Парчето торта струвало 5,30, но по нищо не наподобявало италианския сладкиш. „Беше с изсъхнали блатове и някакъв бял крем. И това в ресторант, който нарича себе си италиански, а най-евтината бутилка вино в него е 30 лева! С моите близки се учудихме, но решихме, че има някаква нова рецепта за тирамису, която не ни е известна, и си замълчахме”, пише пловдивчанката.

Тя останала разочарована и от обслужването в заведението. Нямало сервитьорка, която да отговаря за тяхната маса. Една взимала поръчките, втора носела храната, а трета – питиетата. Резултатът от хаоса сред персонала не закъснял. Управителката изпаднала в истерия, а гостите на заведението станали свидетели на нервно тракане на чаши и чинии.

„Накрая поискахме сметката. Оказа се, че е надписана с 5 лева”, споделя в заключение тя.