Красимира Куковска е жената, която днес преди обяд беше намерена простреляна и мъртва в дома си в пловдивското село Бегово. Все още разследващите правят огледи дали става въпрос за убийство или самоубийство.

От свои източници БЛИЦ научи още, че Красимира се е простреляла или е била простреляна с въздушна пушка в областта на гърдите. 

По време на инцидента 2-годишното дете на жертвата е било на ясли, а 2-месечното бебе е било в къщата. Съпругът не е бил в дома им в това време. Красимира Куковска е преживяла няколко големи трагедии в живота си.

Преди няколко години майка й Ива и баща й Делко, когото наричали с прякор Шилото, катастрофирали. Тогава майката починала, а бащата тежко преживял смъртта на жена си, поболял се и преди няколко месеца също починал. Това било втори брак, преди това Делко бил женен за жена от Хисар, от която имал две големи дъщери, но не поддържал връзка с тях. 

Преди да почине, Делко Шилото, който бил голям за региона арендатор на земя, прехвърлил всичко на малката си дъщеря Красимира. Така младото момиче също станало арендатор. Местни разказаха за БЛИЦ, че гледа над 1000 декара земя, на които има различни насаждения. Преди време около Красимира, според думите на местните заради пари, се завъртели двама братя от Бегово.

Момичето започнало връзка с единия от тях - Любомир Петров, който е баща на двете деца на Красимира. Хората разказаха, че бил конфликтен, а преди по-малко от седмица двамата се изпокарали сериозно. По-големи проблеми създавал другият брат, който имал регистрации в полицията за кражби. 

Преди години пък Красимира имала проблеми с наркотици, които употребявала, но вече се била взела в ръце, разказват нашите източници. Те са категорични, че младата жена не би сложила край на живота си, въпреки, че за сега версиите на полицията са в тази насока. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!