Пловдивчанка и баба и изживяха голям шок на улица в Пловдив. За това сигнализира тя пред Plovdiv24.bg. 

"На 28.07.2022 към 20,00 часа в Пловдив на ул. "Любен Каравелов" с баба ми, която е с бастун, две изкуствени тазобедрени стави и трудноподвижна, без придружител не може, чакаме на пешеходна пътека да пресичаме.

Нямаше хора, откъм мол "Марково тепе" идваше само един джип, който видимо нямаше намерение да спре и го изчакахме да мине. Нямаше други коли в двете посоки и тръгнахме да пресичаме на пешеходна пътека. На средата ни изскочи кола, която не намали изобщо и ние замръзнахме от страх насред шосето.

Аз замахах с ръце да спре, на зебра сме, на средата, възрастна жена водя, той засили, заобиколи ни в насрещното и ми показа среден пръст. Не успях да запомня много колата, не ги познавам по марки, неособено голяма или модерна, сякаш турскосиньо, но запомних част от регистрацията 6631.

Този луд човек няма място зад волана и искам да си понесе последиците, но нямам силите да направя нищо, нито по институции някой ще ми обърне внимание, а и ме е страх от отмъщение, но реших да говоря, защото на същото място преди време пак щяха да ме блъснат и не искам да треперя всеки път, като пресичаме някъде дали ще стигна отсреща".