Шофьорка си навлече гнева заради паркиране. Жената спряла колата си на улица, без да е заела нечие обозначено паркомясто или да запушва гараж.

Въпреки това неизвестно лице, вероятно живущ наблизо, е отправил цели две предупреждения. Не само вдигнатите чистачки, но и бележка с нецензурно послание.

Случката е от град Шумен.

„Колега, следващия път, когато решиш да ме заплашваш, да ми вдигаш чистачките, и да ми оставяш послания на стъклото, първо се усмихни на /камерата/ видеорегистратора.

Ако не си си купил парко място пред ул. "Владайско въстание" 182 не предявявай претенции кой къде паркира. Нито съм спряла пред изход, нито пред вход! Улицата е на всички!“ написа жената.

„Абсолютно същото ми направиха като спрях там, при мен само нямаше послание,“ коментира друга жителка. 

„Според вас, щом е толкова прост, че да има претенции за собственост на платното за движение, можете ли да го изплашите с телевизор?,“ чуди се мъж.

„На мен ми вдигат чистачките и ми се карат, че си спирам пред гаража, а вие! И по комичното е, че пътя пред гаражите е частен и принадлежи на хората, които имат гаражи. А ми правят проблем тези, които даже нямат право да стъпват на този път,“ оплака се друга жителка.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук