Паркирането често разделя гражданите на един и същи квартал, на един и същи блок, а нерядко хората прибягват и до болка познати послания, с които настояват за правото си върху определено място.

Поредният епизод от сагата е от улиците на Пловдив, където жена открила колата си и с бележка, и с вдигната чистачка, пише glasnews.bg.

 "Не паркирай тук!!! Намери си друго място!", е емоционалното послание, изписано с червени букви. 

Случката се разиграла в "Кючук Париж".

Шофьорката, получила призива, споделя за станалото в социалната мрежа Facebook, където случката буди вълна от коментари.

Някои недоумяват от свойската отношение на някои свои граждани към местата, други се чудят как е била паркирана машината, не липсват и граждани, разкриващи раздразнението си от подобни прояви.

"Скоба няма ,свободно е за паркиране, но явно всеки си мисли,че е негово", разкрива за въпросното място Анна В. - получателката на бележцицата.

"Прадядо му сигурно е паркирал там каруцата си и човекът е решил, че мястото му е завещано с панелката", шегува се Гергана М.

 "Що за глупости е това с тези паркирания? Разбирам да е паркирал на частно място- да, но някъде из улиците, които са обществени", отбелязва Геро К.

"Пак се радвайте, че нещо не е счупено или надрано по колата. С такива не се оправяш. Обикновено след бележката започват вандализмите, така че си спестете разправията", отбелязва Малина Б.

 "И аз имах такава бележка... Нищо, че съм живущ в блока", коментира Димитър С.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук