Служител на Синя зона Петрич се поболя сериозно след нанесен му побой по време на работа. Славчо М. преживява истински ужас след боя, срамува се да контактува с колегите си, да работи на улицата, на която го нападнал и бил петричанинът Крум Трайков и изпитва истински ужас при мисълта, че може да го срещне отново, така адвокатите на Славчо, мотивирали в районен съд Петрич исковата молба на бития, който поиска 5 000 лева за причинените му травми и страдания.
Районният съд в Петрич предстои да разгледа гражданския иск, съобщава struma.com. Инцидентът, за който служителят предявява иск, станал на 7 септември 2016г на ул. "Тома Митов" в града, където петричанинът Крум Трайков е нанесъл побой над служителя от синята зона. В резултат боя, освен психичните травми, той е получил наранявания в областта на главата, силни болки в лявата част на черепа и всичко това съпроводено с обиди и закани за убийство.
За тези си действия подсъдимият го грози наказание до 2 години "Лишаване от свобода" или пробация., коментираха казуса магистрати, пред struma.com. Той изпитва ужас да не срещне отново подсъдимия, за да не изпълни заканите си, че ще го разфасова и ще го хвърли в река "Луда Мара".


От всичкото преживяно Славчо е получил редица нематериални вреди, който той оценява на сумата в размер на 5 000лв. заедно със законната лихва от деня на внасяне на иска