Загиналият от изстрел в главата пловдивчанин Мирослав Симеонов е отдавна известен в криминалните среди под тепетата, съобщиха хора, които са го познавали приживе, съобщава "Марица".

Според тях освен с проститутки и хазарт, познатият като Миро Боксьора мъж е бил известно време и в рекета с такситата и е припечелвал от изнудване и заплахи. Излежавал е и присъди в Испания и в Доминиканската република.

Прякорът Боксьора пък му лепнали не заради някакви спортни успехи, а заради буйния му нрав. Освен в ученическите си години в Спортното училище в Пловдив, Мирослав никога не се е боксирал на официални състезания. Въпреки това обаче се е стараел да поддържа спортната си форма, като е посещавал зали за силови и бойни тренировки.

Припомняме, че 42-годишният мъж беше намерен прострелян в главата в подземния гараж на жилищна кооперация в квартал „Мараша“, а до него бил открит пистолет. Основната версия за смъртта му е самоубийство, макар че живеещи наблизо твърдят, че е „самоубит“ с 6 куршума в черепа.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!