Кметът на община Мъглиж Душо Гавазов си направи зла шега с националния празник 3 март, който отпразнува ден по-рано заради планирано пътуване, научи БЛИЦ.

Близо 24 часа преди официалното честване на Освобождението на България, д-р Гавазов, издокаран със скъсани дънки и палтенце, шефката на местния градски парламент г-жа Костова и служители от общинската администрация се изтъпанили на площада.

На всичкото отгоре общинските началници привикали заедно със себе си директори, учители, ученици и деца. Интересно на какво ще ги научат, след като с лека ръка са готови да пренапишат историята на България. И всичко това се прави само заради едно пътуване на кмета, което вероятно му е много по-важно от една от най-светлите дати в историята на нашата родина.

Сигурно може да очакваме от г-н Гавазов да премести и датата на Съединението, за да отиде на купон или пикник.

Интересно как всички участници в „паметното“ събитие от 2 март ще погледнат своите близки и роднини в очите след публичната изцепка.

Местната жителка Рени Малева е публикувала текст и снимки в социалните мрежи по повод безумните действия на кметската управа.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук