Вижте на какво е способен председателят на общинския съвет в Бургас - юристът Константин Луков. Както е известно в началото на първия мандат на Димитър Николов, Луков зае важната ръководна длъжност - директор на дирекция УКОРС, като преди това беше служител на КАТ-Бургас. Поради крайно експанзивния си нрав Луков бързо влезе не само във вербален, но и в директен конфликт с нарушителите на реда в общината, поради което за по-малко от година се прости с шефското място на общински полицай номер 1.
Кметът Димитър Николов обаче, поради милозливия си характер обаче не загърби своя съратник Луков, който бе неотлъчно до него в предизборната битка през 2007 г. и след сдаването на поста от Снежина Маджарова Луков бе възкачен, като председател на най-авторитетната институция на местната влас - председател на общинския съвет, пише Флагман бг.

Луков ръководи местния парламент с характерните за него патос, импулсивност и крайно бурни реакции, ако трябва да репликира опозицията. Напоследък изцепките му станах твърде много. Последната е от новата бариера, която Общината постави веднага след паркинга на ресторант "Фиеста" и с нея трябва да е постави началото на пешеходната и велоалея.

Тъй като нахални водачи на автомобили не спират да нарушават забранителния знак за навлизане в екоалеята, Луков очевидно е решил да се върне към старото си амплоа на служител в КАТ. Той се е настанил в своя автомобил, маскирал се е и записва тайно нарушителите, като се заканва, че ще бъдат разобличени. Речникът ту е толкова вдъхновяващ, че твърдо може да се каже, че би бил достоен член на някогашните доброволчески отряди от тоталитарно време. Липсва му само червената лента на лявата ръка. Катаджийска палка, той със сигурност пази още у дома.

ВИЖТЕ УНИКАЛНОТО ВИДЕО!