Ванко 1 опитва да "превземе" един от най-скъпите квартали в Пловдив – "Кършияка". Пловдивчани негодуват от факта, че някогашният рапър и настоящ бизнесмен си е "приватизирал" паркоместа пред новооткритата му дентална клиника на ул. "Драгота" 11, пише Plovdiv24.bg.

Там се поставяли служебни табелки под предлог, че местата са платени от Денталния център. По тази причина никой друг не може да паркира, освен клиенти на центъра. При опит това да се случи, служителка от центъра излизала и предупреждавала, че паркирането е забранено, пишат в сигналите си гражданите.

Неочаквано: Ванко 1 смени проститутките с... СНИМКИ

Направено бе запитване в община Пловдив, за да се разбере дали наистина местата са платени. Оказа се, че това е абсолютна лъжа.

В писмен отговор инспектори на Пловдивския общински инспекторат съобщават, че са извършили служебна проверка, като е установено, че няма издадени разрешения от общината за ползване на служебни места на адреса.

При проведен разговор със служител на Денталния център му е бил разяснен редът за ползване на служебни паркоместа. В деня на проверката табелки не са били открити. Но от инспектората уверяват гражданите, че проверките за неправомерно запазване на паркоместа ще продължат.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!