Млада майка от Асеновград се издирва. Нели, която има две деца, е изчезнала в понеделник.

За това сигнализират нейни близки в социалната мрежа. Жената наскоро е била в психиатрична клиника, случвало се е да изчезне и друг път, поради което от полицията не са я обявили за издирване.

Майката за последно е видяна в Пловдив, в района на моста на Герджика и Панаира. Който забележи жената може да сигнализира на посочения телефон "Здравейте приятели от ПЛОВДИВ! Моля помагайте!".

Нели, която живее със съпруга си и двете си деца в Асеновград е изчезнала от понеделник. От полицията отказват да я издирват, защото се е случвало да изчезне и да се върне.

Момичето наскоро е било в психиатрична клиника и има моменти, в които забравя коя е. Дъщеричката й е само на 6 месеца, съпругът й не знае какво да направи, след като официалните служби отказват да я издирват.

Изчезнала е от понеделник, облечена е в зелена тениска, познати са е видяли вторник в Пловдив в квартала на Герджика и днес край Панаира. Докато обърнат колите, за да я вземат тя изчезва.

"Съпругът й обикаля града по цял ден. Моля, ако някой я забележи, да опита да я задържи и да му се обади веднага на 0876374240, за да се свържат", написа Елена Панайотова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук