Катун си спретнаха хора в Пловдив. Те необезпокоявано са си занесли диван и всякакви постелки и завивки в парк в квартал „Северен“, пише Глас нюз бг.

Всичко това е разпростряно в близост до детска площадка. Поради това децата в района не предпочитат мястото за игра.

Според мъжа, публикувал и снимки от своеобразния хол, ситуацията е такава от вече месец. Той настоява да бъдат предприети мерки.

Ето какво написа той:

„Мястото е бул. Васил Априлов 123. Да попитам кмета на район северен, нормално ли е според вас на метри от детска площадка и под прозорците на живущите да съществува такава конфигурация през 2022г?!!!

Излишно е да питам дали се сещате, къде въпросните индивиди задоволяват физиологичните си нужди, докато на метри от тях играят деца.

Това безобразие продължава повече от месец, съответно органите са запознати и си дават свободно.

Съветът ми е да се предприемат някакви действия от страна на компетентните органи във възможно най-кратък срок. Когато и да започнете, вече сте закъснели.

Разбира се тази грозна и смущаваща картинка не може, и НЯМА да продължи да съществува тук. По един или друг начин нещата ще се случат, защото на това място живеят хора, растат деца.“

И допълни: „Някакви пропаднали пияници да си правят катун, там където играят деца и живеят хора е меко казано нагло.

И проблема е, че те вече си мислят, че не е проблем да са там, поради липсата на реакция. Недай боже да спретнат някоя простотия тези индивиди, после ще е късно.

Трябва да се вземат мерки докато е време. Превенция. Децата се смущават да играят на площадката, която е направена за тях.“

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук