Мъж на достолепна възраст твърди, че живее в Пловдив от много години и никога досега не е усещал такава своеобразна "пандемия" от фалшиво уиски. 

"За втори път си купувам уиски от голям супермаркет в града. Това е ракия, долнопробна ракия. Последният път в този магазин имах проблеми с мениджъра му. Той смята, че това е лично отношение към магазина. Аз не съм можел да различавам уиски и ракия и т.н. Аз съм на 70 години и цял живот пия уиски. Живял съм в чужбина и знам, какво е уиски", споделя той пред plovdiv24.bg

Мъжът е бил упрекнат, че като не е харесвал уискито, не било нужно да го купува.

От ръководството на магазина са му казали още, че до момента никой не се е оплакал от различния вкус на алкохолното питие, а напротив хората го купували много.

"Хубаво, аз идвам и си давам парите, а получавам една гола ракия. Попитах ги: Защо не направите забележка на дистрибутора и да вземете мерки? Това е смешна работа. Карат ме да се чувствам виновен", каза още той.

Възрастният мъж сподели, че има над 5 неизползваеми бутилки, но този път от друг супермаркет, които също отново са с долнопробна ракия: "Личи си и мирише. Това е чиста отрова." 


"Трябва да се направи нещо в този град. В момента говорим за това, но навсякъде има един куп други фалшиви неща. Това не е маловажно нещо", заключава той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук