Актьорът Мартин Смочевски, когото познаваме като мафиота Рафаел от „Под прикритие“, продава колата си, научи „Телеграф“. Той е пуснал обявата си в една от столичните автокъщи и е публикувана в социалните мрежи, информира "Монитор". 

„Covid оферта. Продавам, при интерес, пишете на лично“ - гласи съобщението на актьора. Возилото му е „Ауди а8“ и е на 70 000 km, модел 2017 4.0 TFSI, 450 к.с. Смочевски иска за колата си 65 000 лв., а негови приятели го удариха на шега, като споделиха, че не дават повече от 6500 лв., та се наложи той да им обяснява: „Това не е 1:24... истинска е, цената си е като за пандемия”.

“Взимам я, пиши я като бонус“, коментира друг. „Плащай кеш, бонуса е от мен - 2 к*рви и шампанско“, отвърна му Мартин.

Други пък забелязаха, че от снимките, които е показал, не се вижда всичко. „Колата в този вид ли е, защото явно е имала удар и се вижда, че са скъсани седалките от еърбеците“, пита кандидат-купувач. „Да, това е вида на автомобила, както е на снимката“, отвръща актьорът.

„Брат, пусни и снимка на шофьорската страна“, настоя друг, на което звездата отговори, че монтират нова врата и показа колата си и откъм липсващата част.

След „Под прикритие“, където бе дясната ръка и момче за мокри поръчки на мафиота Иво Андонов, Мартин Смочевски влезе и в ролята на пожарникар в първия сезон на „Ягодова луна“.

През лятото той сподели в интервю за „Телеграф“, че е отворил барче до НДК, но сега, след като затвориха всички заведения, изглежда е закъсал финансово и се надява да попълни бюджета си с продажбата на колата.