Трагедията със смъртта на Денис Теофиков разтресе из основи гилдията. Темата за всичко, през което преминават не само младите изпълнители в чисто психологически план, но и всички останали, тепърва ще ескалира. Поредната, която реагира бурно на ситуацията е Андреа.

"Най-голямата грешка сега е да си мълчим! Това е голяма трагедия, не само за неговото семейство и близки, а и за цялото ни общество, защото такова няма! В България нямаме общество, което да осъзнае колко належащ е проблема с нашето психическо здраве. Ако някой започва да говори за това, незабавно е обвинен за луд!

Нямате толеранс, нямате адекватно отношение ! Всички гледате на това, като на цирк ! Но този цирк коства живота на хората! Трендове, гледания в YouTube, хитове и участия. Ами човека, който е дал целият си живот зад това, което е рискувал и не само. Не е нужно да си в шоубизнеса за да се сринеш или да изпитваш натрапчиви мисли. Кой ти помага в такива моменти? Кой наистина те разбира? Събудете се, ние не сме само тяло, ние сме и душа! Душа, за която трябва да се грижим!", написа поп фолк дивата в профила си и припомни едно свое тв гостуване.